رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

قیمت جهانی نفت امروز ۹۸/۰۵/۲۹|کاهش قیمت نفت به زیر ۶۰ دلار

قیمت نفت روز سه شنبه کاهش داشت، اما با توجه به رشد شاخص ها در بازار بورس و امیدواری تجار به کاهش تنش تجاری بین آمریکا و چین افت قیمت ها محدود بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، قیمت نفت روز سه شنبه کاهش داشت، اما با توجه به رشد شاخص ها در بازار بورس و امیدواری تجار به کاهش تنش تجاری بین آمریکا و چین افت قیمت ها محدود بود.

 

در اقدامی که حکایت از کاهش سطح تنش بین واشنگتن و پکن دارد، آمریکا اعلام کرد که مجوزهایی را که به شرکت چینی هوآوی اجازه می دهد از شرکت های آمریکایی تجهیزات بخرد تمدید می کند.

 

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با 3 سنت معادل 0.05 درصد کاهش به 59 دلار و 71 سنت رسید. دیروز نفت برنت افت 1.88 درصدی را شاهد بود.

قیمت نفت خام آمریکا نیز پس از افزایش 2.44 درصدی دیروز با 15 سنت معادل 0.3 درصد کاهش به 56 دلار و 6 سنت رسید.

 

به گفته استفن اینز، تحلیلگر بازار نفت تمدید مهلت شرکت هوآوی «یک علامت بسیار مثبت» در آستانه مذاکرات تجاری ماه آینده آمریکا و چین به شمار می رود.

وی افزود: «اختلافات تجاری آمریکا و چین در مرکز توجهات فعالان بازار نفت قرار داد، زیرا این اختلافات اقتصاد جهانی را به آستانه رکود کشانده و تاثیری منفی بر پیش بینی ها از تقاضا برای نفت داشته است.»

 

افزایش احتمال اقدامات محرک اقتصادی بانک های مرکزی جهان موجب شده تا بخشی از نگرانی ها از کند شدن رشد اقتصادی کاهش یابد و این مسئله رشد شاخص ها در بازارهای بورس و افزایش قیمت نفت را به دنبال داشته است.

بانک مرکزی چین اقدام به اصلاح نرخ های بهره کرده که انتظار می رود موجب کاهش هزینه های استقراض شرکت ها شود. دولت ائتلافی آلمان نیز گفته اقداماتی را به منظور مقابله با بروز رکود احتمالی به اجرا می گذارد.

 

در همین حال نظرسنجی رویترز از 7 تحلیلگر نشان می دهد که میزان ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 16 اوت به میزان 1.9 میلیون بشکه کاهش یافته است.

منبع : تسنیم

ارسال نظر