قیمت جهانی نفت امروز ۹۸/۰۵/۲۹|کاهش قیمت نفت به زیر ۶۰ دلار-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

قیمت جهانی نفت امروز ۹۸/۰۵/۲۹|کاهش قیمت نفت به زیر ۶۰ دلار

قیمت نفت روز سه شنبه کاهش داشت، اما با توجه به رشد شاخص ها در بازار بورس و امیدواری تجار به کاهش تنش تجاری بین آمریکا و چین افت قیمت ها محدود بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، قیمت نفت روز سه شنبه کاهش داشت، اما با توجه به رشد شاخص ها در بازار بورس و امیدواری تجار به کاهش تنش تجاری بین آمریکا و چین افت قیمت ها محدود بود.

 

در اقدامی که حکایت از کاهش سطح تنش بین واشنگتن و پکن دارد، آمریکا اعلام کرد که مجوزهایی را که به شرکت چینی هوآوی اجازه می دهد از شرکت های آمریکایی تجهیزات بخرد تمدید می کند.

 

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با 3 سنت معادل 0.05 درصد کاهش به 59 دلار و 71 سنت رسید. دیروز نفت برنت افت 1.88 درصدی را شاهد بود.

قیمت نفت خام آمریکا نیز پس از افزایش 2.44 درصدی دیروز با 15 سنت معادل 0.3 درصد کاهش به 56 دلار و 6 سنت رسید.

 

به گفته استفن اینز، تحلیلگر بازار نفت تمدید مهلت شرکت هوآوی «یک علامت بسیار مثبت» در آستانه مذاکرات تجاری ماه آینده آمریکا و چین به شمار می رود.

وی افزود: «اختلافات تجاری آمریکا و چین در مرکز توجهات فعالان بازار نفت قرار داد، زیرا این اختلافات اقتصاد جهانی را به آستانه رکود کشانده و تاثیری منفی بر پیش بینی ها از تقاضا برای نفت داشته است.»

 

افزایش احتمال اقدامات محرک اقتصادی بانک های مرکزی جهان موجب شده تا بخشی از نگرانی ها از کند شدن رشد اقتصادی کاهش یابد و این مسئله رشد شاخص ها در بازارهای بورس و افزایش قیمت نفت را به دنبال داشته است.

بانک مرکزی چین اقدام به اصلاح نرخ های بهره کرده که انتظار می رود موجب کاهش هزینه های استقراض شرکت ها شود. دولت ائتلافی آلمان نیز گفته اقداماتی را به منظور مقابله با بروز رکود احتمالی به اجرا می گذارد.

 

در همین حال نظرسنجی رویترز از 7 تحلیلگر نشان می دهد که میزان ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 16 اوت به میزان 1.9 میلیون بشکه کاهش یافته است.

منبع : تسنیم

ارسال نظر